Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
sms iwi sms couponing sms voting sms win / bel win sms 2 mail mobile entertainment sms bulk

SMS en WIN is de tool om aandacht te krijgen voor uw product

Wat is sms/bel en win?

SMS&Win is een eenvoudige Mobiele Marketing Tool, waarmee u de interactiviteit met uw klanten vergroot. Door middel van deze applicatie bouwt u op een gemakkelijke en snelle manier een klantendatabase op. Met de SMS&Win actie kunt u tevens ook gebruik maken van premium SMS. Dit betekent dat u de deelnemers een bedrage per deelname (per ontvangen bericht) kunt laten betalen. Wilt u gebruik maken van premium SMS dan kunt u een bijpassend keyword selecteren wat gekoppeld wordt aan uw actie. Alle berichten die door de deelnemers dan worden ingestuurd dienen te beginnen met dit keyword.

Hoe werkt de tool/applicatie?

U vraag de mobiele telefoongebruiker om een SMS in te sturen naar de shortcode 5040. Het ingestuurde bericht zal beginnen met een keyword en eventueel een antwoord op de gestelde prijsvraag. Dit keyword kan uw bedrijfsnaam zijn of een 'catchy' woord gerelateerd aan uw actie. Dit keyword hoeft maar uit een aantal letters te bestaan, brengt op deze manier minder verwarring mee voor de deelnemers. Nadat de deelnemer een SMS heeft ingestuurd ontvangt hij daarop aansluitend een retour bericht, ook wel MT bericht genoemd, waarin staat of hij/zij een prijs heeft gewonnen. U krijgt van ons toegang tot de beheermodule waar u alle binnengekomen berichten kunt bekijken. In deze beheermodule worden de mobiele nummers en datum+tijd van de deelname getoond. U kunt op deze manier een winnaar selecteren.

Wat heeft u nodig?

Wederom kunt u met deze applicatie beschikken over een vast IP-adres en een webbrowser. U ontvangt van ons een webadres en persoonlijke inlogcode voor toegang tot de applicatie. Hierna kunt u de applicatie zelf begeleiden en op uw eigen manier invulling aangeven.

Denkt u bij deze tool ook eens aan een vervolgactie, zoals de SMS2email. Een verdere beschrijving van deze applicatie is te vinden op deze website.

Voordelen in ´t kort

  • Geneer uw eigen inkomsten
  • Interactie met de consument
  • Verkoop van uw producten/diensten stimuleren
  • Eigen database opbouwen
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMSMij wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

 

U kunt zelf ervaren hoe SMS & Win precies werkt.

Door middel van een gratis test-sms kunt u ervaren wat de klant te zien krijgt als deze gebruik zou maken van SMS & Win.

Stuur gratis ‘Boeket’ naar 5040 en ontvang binnen enkele seconden een voorbeeld sms. U maakt kans op een mooie bos bloemen.