Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
sms iwi sms couponing sms voting sms win / bel win sms 2 mail mobile entertainment sms bulk

Maak papieren tickets overbodig met behulp van SMS Couponing

Wat is SMS Couponing?

SMScouponing maakt het mogelijk om logo's te verspreiden via de mobiele telefoon. De consument ontvangt een bericht in de vorm van een SMS (bijv. logo van een product/merk). Door bijvoorbeeld de SMS te tonen bij de kassa kan korting worden verkregen. Mobile couponing is dé manier om op een innovatieve, veilige wijze korting te ontvangen èn interactie met eindgebruikers te creëren. Eindgebruikers kunnen met mobile couponing plaats en tijdsonafhankelijk korting direct ontvangen.

Hoe werkt de tool/applicatie?

Ook bij deze tool wordt gevraagd om een SMS bericht in te sturen naar de shortcode 5040. Wij ontvangen graag van u een duidelijk logo en de SMS tekst voor het retourbericht. Wij kunnen u natuurlijk ook adviseren bij de formulering van een leuke tekst! Het is belangrijk dat bij het opvragen van een logo de consument een wallpaper kan downloaden en dus wapsetting geïnstalleerd heeft op de mobiele telefoon. Natuurlijk kunt u ook voor de optie kiezen om alleen een tekst als retourbericht in te sturen welke tevens ook kenbaar kan worden gemaakt aan de kassa.

Wat heeft u nodig?

Aanleveren van een logo. Dit graag zo groot mogelijk, minimaal JPG 400 x 400. Voor de SMSCouponing actie is het belangrijk dat het personeel goed geïnstrueerd wordt bij de kassa. Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van de campagne!

Voordelen in ´t kort

  • Gebruik kortingsbonnen overbodig
  • Stimuleren van verkoop
  • Direct voordeel ontvangen
  • Bouwen van een interactieve relatie met de klant
  • Innovatief
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMSMij wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

 

U kunt zelf ervaren hoe SMS Couponingprecies werkt.

Door middel van een gratis test-sms kunt u ervaren wat de klant te zien krijgt als deze gebruik zou maken van SMS Couponing.

Stuur gratis ‘TB’ naar 5040 en ontvang binnen enkele seconden een voorbeeld logo op uw telefoon.