Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
sms iwi sms couponing sms voting sms win / bel win sms 2 mail mobile entertainment sms bulk

Verstuur uw berichten eenvoudig zelf via internet

Wat is SMS Bulk?

Wilt u in een handomdraai één of meer SMS-berichten naar een grote groep mensen versturen? Dan bieden wij u met de SMSBulk tool een perfecte én voordelige oplossing. Bulk SMS geeft u de mogelijkheid om in 1 keer meerdere klanten een smsbericht te sturen. In een paar stappen regelt u de verzending via een eenvoudig te gebruiken online applicatie. Gewoon zelf, vanachter uw eigen PC.

Hoe werkt de tool/applicatie?

Beschikt u over een bestand met 06-nummers waar u een SMS naar toe wilt sturen? Via een internet site kan het bestand met 06-nummers worden geupload en de tekst van de SMS worden ingevoerd incl. de gewenste datum en tijd van verzending. Indien u met het 06-nummer ook de naam heeft van de ontvanger kan de SMS op eenvoudige wijze ook als een gepersonaliseerde SMS uitgestuurd worden. Een andere oplossing, indien u het verzenden van gratis sms-berichten meer wilt integreren in uw huidige IT-omgeving is een sms bulk connectie met onze gateway.

Wat heeft u nodig?

Een computer met internetaansluiting, een web browser (zoals Internet Explorer) en een vast IP-adres. Daarnaast Microsoft Excel om telefoonlijsten in CSV (Comma Seperated Value) formaat aan te maken.

Voordelen in ´t kort

  • Groot bereikwijdte
  • Eenvoudig te realiseren
  • Direct de consument informeren
  • Ideaal communicatiemiddel voor korte en snelle berichten
  • Zelf bepalen wanneer het bericht verstuurd wordt
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMS Bulk wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.