Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
beeldbellen mobile chat abonnementsdiensten

Maak sms nog persoonlijker

Wat is mobile chat?

Graag je mening met andere delen? Dat kan met Mobile Chat! Tijdens een evenement kunnen bezoekers met elkaar communiceren over onderwerpen die ter discussie worden gesteld. Hiermee creëer je een interactief karakter waarbij berichten direct op een groot scherm getoond kunnen worden. Op deze manier kunnen de deelnemers direct reageren waardoor bepaalde meningen over onderwerpen direct zichtbaar worden. Gecombineerd met videobeelden of foto's past Mobile Chat binnen elk evenement. Daarnaast kunt u ook kiezen voor SMS chat 1-op-1 applicatie waarbij u live in contact komt met andere mobiele SMS chatters.

Hoe werkt de tool/applicatie?

Mobile chat is net hetzelfde als chatten op het internet, maar dan via de mobiele telefoon. Je staat in rechtstreeks dialoog met elkaar, dit kan 1 op 1 of binnen een groep. Mobile Chat biedt je de mogelijkheid om te discussiëren over wat je bezighoudt, om nieuwe vrienden te maken, of misschien zelfs meer.

De Mobile Chat communicatie verloopt via een gedeelde of exclusieve Premium SMS shortcode . Hiermee kunt u snel inkomsten genereren voor een goedkope investering!

De webapplicatie SMS Chat biedt uitgebreide mogelijkheden om ingekomen sms-berichten -via de pc- te beantwoorden met een voor de ontvanger betaald sms-bericht. Mobile Chat kan gebruikt worden voor SMS-dating maar ook voor het communiceren met uw klanten via SMS voor aftersales en support.

 

Wat heeft u nodig?

Mobile chat nodig

Voordelen in ´t kort

  • Groot bereikwijdte
  • Eenvoudig te realiseren
  • Direct de consument informeren
  • Ideaal communicatiemiddel voor korte en snelle berichten
  • Zelf bepalen wanneer het bericht verstuurd wordt
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMS Bulk wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.