Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
sms iwi sms couponing sms voting sms win / bel win sms 2 mail mobile entertainment sms bulk

Versterk met SMS Mij de bereikbaarheid richting uw doelgroep

Wat is SMS Mij?

Uw doelgroep bereiken is niet eenvoudig. Met SMS bent u altijd persoonlijk! Een advertentie in de krant, billboard of gouden gids valt op, maar is ook snel vergeten. Met de SMS Mij - service bereikt u uw doelgroep echt!

De SMS Mij applicatie is in combinatie met uw advertenties een geschikte manier om de respons op uw marketingcampagne te vergroten. Direct tijdens het lezen van de advertentie kunnen uw potentiële klanten een informatieaanvraag per sms versturen. Hierop ontvangt uw klant direct een retourbericht met de beschikbare informatie. Ook kunt u door middel van deze tool de consument informeren dat er binnen een korte afzienbare tijd contact wordt opgenomen. U heeft daarna alle tijd om de klant terug te bellen en rustig alle informatie te verstrekken waar om gevraagd wordt.

Hoe werkt de tool/applicatie?

De consument wil graag meer informatie/gegevens over een bepaalde dienst/service ontvangen. Door een SMS in te sturen naar 5040 met een keyword (het eerste woord van het SMS-bericht wat uniek is) kan de informatie direct verstrekt worden. Stel dat de consument graag wil weten wat de vraagprijs van een koophuis is. Door bijvoorbeeld 'info' in te sturen naar 5040 ontvangt de consument daarop een retourbericht met de vraagprijs van het huis waarin u geïnteresseerd bent. Hierdoor is de consument direct op de hoogte en kan de keuze worden gemaakt om verdere stappen te ondernemen richting uw bedrijf. Voor u natuurlijk dé manier om direct contact te zoeken met uw doelgroep.

Deze tool is natuurlijk ook te gebruiken om 06-nummers te achterhalen en de consument op een later tijdstip terug te bellen voor een afspraak of meer informatie.

Wat heeft u nodig?

Om gebruik te maken van de SMS Mij tool hoeft u alleen te beschikken over een vast IP-adres en een webbrowser, zoals Internet Explorer. U ontvangt van ons een webadres en persoonlijke inlogcode voor toegang tot de applicatie. U bepaalt zelf welke informatie u in de SMS op wilt geven, u heeft hiervoor de mogelijkheid om te kiezen uit 6 x 160 posities. Via dezelfde website kunt u het SMS-verkeer volgen en 06-nummers inzien en exporteren naar Excel.

Voordelen in ´t kort

  • Versterkt uw imago
  • SMS is eigentijds
  • Direct persoonlijk contact
  • Sympathiek, u maakt het makkelijk
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMSMij wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

 

U kunt zelf ervaren hoe SMS Mij precies werkt.

Door middel van een gratis test-sms kunt u ervaren wat de klant te zien krijgt als deze gebruik zou maken van SMS Mij.

Stuur gratis ‘Mij’ naar 5040 en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.