Gebruikersnaam Wachtwoord
Home Diensten Cases Contact
beeldbellen mobile chat abonnementsdiensten

Met een abonnementsdienst bent u actueel

Wat is een abonnementsdienst?

Makkelijk en eenvoudig uw eigen sms abonnementsdienst opzetten? Dat is mogelijk met de SMS info abonnementstool. Via het internet kunt u zelf de teksten bepalen die uw abonnees van u ontvangen, de frequentie waarop zij deze berichten ontvangen en de prijs per bericht die zij hiervoor moeten betalen. Het is ook mogelijk het tijdstip op de dag in te stellen wanneer zij uw bericht moeten ontvangen.

Hoe werkt de tool/applicatie?

Met een sms abonnementsdienst kan uw doelgroep zich aanmelden voor een dienst waarbij de consument periodiek een sms bericht ontvangt. Via de gateway van Telebranding kunt u berichten uitsturen naar alle leden van de abonnementsdienst. Informatiediensten zoals nieuws, verkeer, moppen of vacatures kunnen op deze manier verspreid worden onder de mobiele telefoongebruikers. Door een keyword in te sturen naar shortcode 5040 ontvangt de telefoonhouder structureel een SMS bericht. Voor aanmelding van deze diensten dient wel het woord 'aan' meegestuurd te worden. Tevens kan men zich afmelden door het keyword met 'uit' in te sturen.

U heeft de keuze om de ontvanger van het SMS bericht te laten betalen (reverse billing) of op basis van vooraf ingekochte credits (het bericht is nu gratis voor de ontvanger).

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden betreffende de verschillende tarieven.

Om een abonnementsdienst op te starten moet de De Code of Conduct in acht worden gehouden. Dit is een initiatief van de Zelfreguleringswerkgroep van SMS-dienstverleners waarin de gezamenlijke gedragsregels voor de Nederlandse SMS-dienstverleners bij de realisatie van SMS-diensten terug te vinden zijn. Deze is als PDF toegevoegd.

 

Wat heeft u nodig?

Om de abonnementsdienst op te starten heeft u een vast IP-adres en een webbrowser, zoals Internet Explorer, nodig. U ontvangt van ons een webadres en persoonlijke inlogcode voor toegang tot de applicatie .

Voordelen in ´t kort

  • Groot bereikwijdte
  • Eenvoudig te realiseren
  • Direct de consument informeren
  • Ideaal communicatiemiddel voor korte en snelle berichten
  • Zelf bepalen wanneer het bericht verstuurd wordt
 

Combineren diensten

Er is de mogelijkheid om verschillende diensten te combineren.

SMS Bulk wordt vaak in combinatie met ‘sms2mail’ gebruikt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.